top of page

Min Sang - Bring It On

Velkommen til Min Sang.

Her vil jeg "synge min sang", altså udtrykke mig i ord, sange, billeder mv. Det har længe været mit ønske at finde en platform, hvor jeg kan udtrykke mine tanker og livsanskuelser. Nu har jeg så selv lavet den. Det hedder vist egentlig bare en blog, men det er ikke lige en verden hvor jeg føler mig helt på hjemmebane. Men altså, velkommen til min nye hjemmebane!

Som uddannet sanger og nu også kinesiolog, kommer en stor del af indlæggene til at handle om musik og helbred. Derudover især om mine livserfaringer og de livsanskuelser og filosofier jeg er stødt på igennem tiden, og som optager mig rigtig meget.

Er du interesseret i at følge med, så tilmeld dig min nyhedsliste på hjemmesiden www.min-sang.dk.

Min Sang

Ud over at jeg vil "synge min sang", så introducerer jeg også et nyt koncept, hvor jeg vil tilbyde dig, at få lavet din helt egen sang, altså "Min Sang". Det vil være dig selv som komponerer den, og tro mig, det kan du, også selvom du føler, at du ikke har "en tone i livet". Er du nysgerrig, så er det endnu en god grund til at tilmelde dig min nyhedsliste på Min Sang.

Healingskoncerter

Min Sang vil også være platformen for mit nyeste koncert-tiltag, Healingskoncerter, hvoraf den første allerede er planlagt til den 28. september kl. 19.30 på Audonicon i Skanderborg. Book en plads her.

Bring It On

I 2009 fik jeg endelig hul på sangskrivningen, og en af de første sange jeg skrev, var Bring It On (klik på billedet til venstre, for at høre sangen).

Den er en opfordring til, at vi hver især skal synge vores egen sang, ment som, at vi skal gøre det som gør os inderligt glad, det som er i overensstemmelse med vores indre barn. Jeg blev opfordret til at finde ud af, hvad der virkelig gør mig glad, hvad "Lille Rune" virkelig havde lyst til, og fandt ud af, at det især var en masse ting, som jeg ikke havde givet mig selv lov til, af forskellige årsager. Så jeg begyndte at snakke med dyrene, kramme træerne, kysse heste, spille basketball i AGF (selvom jeg var virkelig dårlig til det, og måske lidt for gammel til at gå i gang med det, så gjorde det mig så glad at tage udfordringen op). Jeg fandt også ud af, at jeg ikke havde givet mig selv lov til at græde, sådan rigtig, i meget lang tid, så et helt år græd jeg nærmest hver dag...og blev gladere og gladere!

I 2010 fik jeg samlet et band af virkelig dygtige musikere til, at indspille nogle af mine nye sange. Jeg havde så meget mod og energi, så nu skulle min musik ud i verden...lige indtil jeg stod med demoen i hånden, så turde jeg ikke sende den ud nogen steder, af frygt for kritik og afvisning, af frygt for at være en fiasko. Så alt det jeg havde arbejdet med og skrevet sange om, blev jeg endnu engang konfronteret med, og måtte erkende, at jeg ikke kunne overskride tærsklen på daværende tidspunkt.

Men nu skal sangene altså have lov til at blive hørt, også selvom det er med seks års forsinkelse.

Min opfordring til dig

Så jeg vil slutte mit første blog-indlæg med et ønske om, at du må bruge noget tid på, at kigge ind i dit indre, spørge det lille barn i dig, hvad han/hun virkelig har lyst til, og så overvinde din frygt og gøre det. Jeg er overbevist om, at både du og verden vil blive smukkere af det!

Her er en dansk oversættelse af Bring It On:

Bring det op, kom frem med det, lad mig høre dig synge din sang

Der er ikke nogen dårlige toner, hvis det er dine er de ikke forkerte

Kom ud med det, kom frem med det, så vil jeg også synge min sang

Vores smukke harmonier vil skabe en helt ny sang

Førhen forsøgte jeg at passe ind, hvorend jeg var

Jeg var eminent til at tilpasse mig, jeg skabte aldrig nogen ballade

Nu er jeg bare mig, og det er en skøn fornemmelse

Bring det op...

Jeg at troede engang, at jeg ikke havde noget at dele

Jeg kiggede dybt i mit eget hjerte, og der fandt jeg min egen sang

Nu synger jeg den og deler den overalt

Bring det op...

Jeg fodrer fuglene i parken og ved havet

Jeg stirrer op i solen

Jeg snakker med dådyr og krammer træerne

Jeg kyssede en hest og jeg elsker at kigge på bierne

Jeg snurrer rundt om mig selv, og drikker alt for meget ingefærte

Jeg bliver ved med at spille basketball, selvom det gør vildt ondt i mine gamle knæ

Og jeg elsker det, det er min sang, hey, det er mig!

Bring det op...

...hvis du lytter efter, vil du høre, at englene synger med

Bare kig dig omkring, og du vil opdage, at den gamle verden er forsvundet.

At gøre det, som gør mig glad bragte mig også til Tibet, op til Mount Everest Base Camp, men mere om det en anden gang.

#minsang #blog #musik #sangskrivning

You Might Also Like:
bottom of page