top of page

Logoet med de to hjerter


Historien om mit logo med de to hjerter starter lidt særligt tilbage i 2011, hvor jeg deltog i en ceremoni med Ayahuasca i Sverige. Da jeg gik ind til ceremonien, vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle forvente, da jeg ikke havde undersøgt det nærmere inden. Jeg blev inviteret af nogle venner, og var på det tidspunkt på et sted i mit liv, hvor jeg havde besluttet mig for, at udfordre min frygt, hvilket jeg i høj grad gjorde den aften. Det er en ca. 8 timers ceremoni, hvilken jeg ikke vil fortælle om i detaljer her (måske en anden gang), men hen mod slutningen af ceremonien, fandt jeg lige så stille tilbage til en oplevelse af, at være i min egen krop igen. I løbet af ceremonien havde jeg fået en klar ro og oplevelse af, at alting hang sammen og der var en mening med det hele, men når jeg kom ned i min egen krop var det som om alting blev rodet, jeg kunne ikke finde hoved eller hale i noget, og der var så mange tanker og spørgsmål og følelser. Da Ayahuasca'en stadig havde lidt virkning tilbage, kunne jeg trække mig ud af kroppen igen, og op i den nævnte tilstand af ro og mening. Sådan bevægede jeg mig frem og tilbage mange gange. Den ene oplevedes som at være i hvad jeg på daværende tidspunkt kaldte mit "himmelske hjerte" og den anden tilstand mit "jordiske hjerte". I starten var mit "himmelske hjerte" et stykke over mit hoved, men efterhånden flyttede det ned i mig, så jeg blot bevægede mig fra den øverste del af min brystkasse til den nederste del af brystkassen omkring spidsen af brystbenet. Det gik op for mig, at min opgave her på jorden er, at skabe en forbindelse mellem disse to tilstande, disse to "hjerter".

At bygge bro

Jeg oplevede, at jeg med de evner og kræfter, som jeg havde til rådighed i mit "jordiske hjerte", aldrig ville kunne skabe forbindelsen op til det "himmelske hjerte". Det var lidt som at løbe op ad trapper men, at de bare stoppede midt på vejen op. Altså var den eneste løsning, at jeg skulle skabe forbindelsen oppefra og ned. Billedet i mig blev, at jeg skulle bygge en bro mellem de to hjerter, men altså oppe fra mit "himmelske hjerte". Billedet til højre viser en tegning jeg lavede i min notesbog kort efter ceremonien.

Sidenhen er det mere og mere blevet min oplevelse, at dette er min opgave i dette liv, at bygge bro mellem mine to hjerter. Det kan også beskrives som at skabe forbindelse mellem den åndelige verden og den fysiske verden, mellem ånden og kroppen, og den forbindelse sker i sjælen, sjælen er broen.

Jeg oplever, at jeg også kan hjælpe andre mennesker, med at få en bedre forbindelse til deres "himmelske hjerte", deres højere selv, deres Jeg igennem musikken. Derfor har jeg startet Min Sang, hvor jeg tilbyder healingskoncerter, og at hjælpe med at skabe kontakten mellem dit "himmelske hjerte" og dit "jordiske hjerte" med din egen Min Sang.

#logo #hjerter #ånd #sjæl #krop

You Might Also Like:
bottom of page